Een verantwoord en duurzaam geschenk waarmee je écht verrast!

Ben je als bedrijf op zoek naar een geschenk waarmee je de ontvanger verrast, maar ook positief bijdraagt aan de maatschappij? Dan is HEY YOU giftbox een uitkomst. Door te kiezen voor onze boxen steun je de lokale ondernemer, kies je duurzaam en geef je een uniek cadeau!

UNIEK GESCHENK OP MAAT

UNIEK GESCHENK OP MAAT

DUURZAAM

DUURZAME VERASSING

LOKAAL

PRODUCTEN MET EEN VERHAAL

WAAROM KIEZEN VOOR HEY YOU GIFTBOX ALS GESCHENK?

Met HEY YOU giftbox geef je een uniek cadeau dat je naar eigen wens kunt samenstellen. Je geeft een cadeau dat de ontvanger écht verrast. Maar er is meer. Want door te kiezen voor onze boxen, kies je voor een kwalitatief goede en mooie producten en stimuleer je bewuste en duurzame keuzes.

Steeds meer bedrijven hebben duurzaamheid hoog in het vaandel. Hoe mooi is het om dit te door te vertalen naar relatiegeschenken? Met HEY YOU giftbox geef je een duurzaam en maatschappelijk verantwoord geschenk.

Zo min mogelijk plastic in de box

Boxen en drukwerk van gerecycled materiaal

Korte ketens door te werken met Nederlandse merken

Alleen vegan producten

Volledig afgestemd op jouw wensen

Omdat wij de giftbox volledig op maat samenstellen, is jouw geschenk helemaal uniek. In een gesprek bepalen we samen wat jouw ideale geschenk is. Op basis daarvan stellen wij een combinatie van mooie producten samen.

Wij werken samen met een groot aantal Nederlandse merken. Hierdoor zijn er bij het samenstellen van de giftboxen veel mogelijkheden. Zo is een samenstelling van producten uit o.a. de categorieën: eten & drinken, verzorging en wonen mogelijk.

Een box vol verassingen

Het doel van een geschenk is natuurlijk om de ontvanger een geluksmomentje te bezorgen. Een blijk van waardering om welke reden dan ook. Met de HEY YOU giftbox benut je dat moment optimaal. De box zit namelijk vol verrassingen. Niet één cadeau, maar meerdere cadeaus met een verhaal. Dat verhaal lees je terug in het magazine dat bij iedere box zit. Want een HEY YOU giftbox is niet slechts een cadeau, maar een ervaring waarbij je mooie producten en merken leert kennen.

PERSONALISEER JOUW GESCHENK

Om jouw geschenk nog persoonlijker te maken, is het ook mogelijk om de giftbox te personaliseren. Dat kan doormiddel van de sticker die op de box komt en/of met een gepersonaliseerd magazine.

Gepersonaliseerde sticker (vanaf 50 stuks)

Iedere giftbox wordt afgesloten met een sticker. Op deze sticker komt jouw logo!

Gepersonaliseerd magazine (vanaf 20 stuks)

Bij iedere giftbox zit een magazine. In dit magazine staat alle informatie over de producten en merken in de box. Ga jij meer dan 20 geschenken weggeven? Dan personaliseren wij dit magazine heel graag voor je. Een gepersonaliseerd magazine bevat de volgende elementen:

  • Jouw logo op de voorpagina
  • Jouw persoonlijke boodschap op de eerste pagina

EEN GREEP UIT DE MERKEN WAAR WIJ MEE SAMENWERKEN

EEN GESPREK INPLANNEN