Bestellen

Is het mogelijk om vanuit andere EU landen te bestellen?

Op dit moment is het alleen mogelijk om een losse giftbox te bestellen vanuit Nederland of België. De memberships zijn alleen beschikbaar binnen Nederland.

Wanneer ontvang ik mijn HEY YOU giftbox?

Wij versturen je giftbox 1-2 werkdagen na het plaatsen van je order. Hoe lang het duurt voordat je deze in huis hebt is afhankelijk van voor welke vervoerder je hebt gekozen. Houd er rekening mee dat Homerr er langer over doet dan andere vervoerders.

Wat moet ik doen als er een beschadigd product in de HEY YOU giftbox zit?

Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@heyyougiftbox.nl. Dan kijken we samen naar wat we voor je kunnen doen!

Betalen

Met welke betaalmethodes kan ik betalen?

Op dit moment is het voor de losse giftboxen alleen mogelijk om te betalen met iDEAL. Het membership betaal je de eerste keer met iDeal en wordt vervolgens om de maand automatisch geïncasseerd.

Verzenden

Wat zijn de bezorgkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn €3,99 via Homerr en €5,95 via DHL. Voor verzendingen naar België zijn de verzendkosten €9,50 en die verzenden wij via DHL.

Wat is de levertijd?

De losse giftbox versturen wij binnen 1-2 werkdagen na het plaatsen van je order. Hoe lang het pakketje dan nog onderweg is, is afhankelijk van de vervoerder die je hebt gekozen. DHL houdt een levertijd van 1-2 dagen aan en bezorgt ook op zaterdag. Bij Homerr zijn de verzendtijden wat langer, namelijk 5-7 werkdagen.

Met welke postbezorger wordt het pakket geleverd?

Wij bezorgen onze HEY YOU giftboxen met Homerr of DHL afhankelijk van de door jou gekozen vervoerder. Voor alle members geldt dat we jouw giftbox altijd versturen met DHL.

Waarom kiezen voor Homerr? Homerr zorgt ervoor dat je pakketjes duurzaam bij jou worden afgeleverd. Homerr staat voor eenvoudig, duurzaam en lokaal. Dit sluit dus perfect aan bij HEY YOU giftbox! Zo bespaart Homerr wel 79% CO2-uitstoot per pakketje. Dit doen zij onder andere door verzamelpunten die zorgen voor minder kilometers en het slim benutten van lege bestelbusjes. Jouw pakketje wordt geleverd bij een HomerrPunt bij jou in de buurt. Dus heb je geen haast? Kies dan voor Homerr!

Membership

In welke maanden worden de membership boxen gelanceerd?

Om de maand lanceren wij een nieuwe membership box en kunnen al onze members weer genieten van heerlijke producten. De maanden waarop we lanceren zijn:

1 januari | 1 maart | 1 mei | 1 juli | 1 september | 1 november

Wanneer ontvang ik mijn eerste giftbox?

Als je je hebt ingeschreven betaal je meteen je eerste giftbox. Wanneer je deze ontvangt is afhankelijk van wanneer je jouw membership afsluit. Word jij member in de maand dat wij een giftbox hebben gelanceerd? Dan ontvang je binnen 4-5 werkdagen de huidige box. Word jij member de tweede maand na het lanceren van de giftbox? Dan ontvang de eerste week van de nieuwe maand de nieuwste giftbox. Om het nog even te verduidelijken:

·   Je schrijft je in januari in. Dat betekent dat de je binnen 4-5 werkdagen de huidige giftbox (januari launch) in huis hebt!

·   Je schrijft je in april in. De launch was op 1 maart. Hierom krijg je de eerste week van mei de allernieuwste giftbox. Dat is al bijna, dus je hoeft maar heel even geduld te hebben. Vind je het toch leuk om de huidige box ook te ontvangen? Dan kun je die altijd los bestellen.

Wanneer wordt het bedrag geïncasseerd?

Om de maand, tijdens de HEY YOU launch, wordt het bedrag automatisch geïncasseerd (1e of 2e van de maand).

Hoe kan ik mijn abonnement pauzeren of stopzetten?

Dat kan door een mail te sturen naar memberships@heyyougiftbox.nl. Ook voor andere vragen over je membership kun je hier terecht!

Heb je overige vragen? Stuur dan een mailtje naar info@heyyougiftbox.nl

Waar kan ik zien wat er in de volgende box zit?

Op onze Instagram vind je aankondigingen van de producten die je kunt verwachten in de giftbox, maar ook andere leuke content, zoals acties of bijzondere verhalen van ondernemers waarmee wij samenwerken.

Overig

Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@heyyougiftbox.nl. Voor vragen over het membership kun je contact opnemen via memberships@heyyougiftbox.nl.