delimiter image

UCHU Reminders

Hi, mijn naam is Marloes. Mindcoach & happy founder of UCHU. Met de ‘reminders’ van UCHU herinner & motiveer ik fijne mensen zoals jij om hun doelen na te streven, een positieve mindset te creëren en te laten zien hoe belangrijk het is om elke dag weer het beste uit jezelf te halen. UCHU is dan ook letterlijk ontstaan in mijn praktijkruimte voor bewustwording.

De reminders zoals wij die noemen zijn handgemaakte sieraden met heel veel passie en liefde handgemaakt in ons atelier in de buurt van Den Bosch. Onze sieraden worden ook wel ingezet als ‘mindpieces’ en herinneren jou dagelijks aan jouw doelen. We verwerken de mooiste edelstenen, kwaliteit stainless steel en satijndraad tot unieke, betaalbare pieces. Zo draag jij niet alleen een mooi sieraad maar word jij tevens herinnert aan een van de vele thema’s (zoals zelfliefde, kracht, vertrouwen) die horen bij de verschillende edelstenen.

Een aantal maanden geleden was ik opzoek naar de perfecte reminder voor mijn eigen coachee’s. Een mooi, uniek & persoonlijk tastbaar cadeau dat een herinnering zou oproepen aan ons traject, de doelen en het creëren van ‘mindful’ momenten. Inmiddels zijn wij een aantal maanden (en aanvragen verder!) en help ik nu ook andere bedrijven -waaronder coaches, fotografen, beautysalons & yogastudio’s – om bijzondere momenten om te zetten in ‘tastbare’ herinneringen.

Benieuwd naar de nieuwste collectie? bekijk hier onze instagram.

© HEY YOU giftbox