delimiter image

The Naturalist

Tijdens een rustig weekend las ik op de achterkant van mijn deodorant de ingrediënten door. Het kwam tot me dat ik het merendeel van de ingrediënten niet eens ken. Een product dat ik dagelijks gebruikt met onleesbare ingrediënten. Dit was voor mij een trigger om The Naturalist te starten.

Ik ben Amir, 29 jaar oud en afkomstig uit Rotterdam en sinds 2020 werk ik aan The Naturalist: Het merk focust zich op het aanbieden van verzorgingsproducten met enkel natuurlijke en leesbare ingrediënten verpakt in een eco-vriendelijke verpakking (gerecycled karton).

Het viel mij op dat een volledig natuurlijke variant van een doorsnee deodorant niet beschikbaar was. Een ‘natuurlijk’ alternatief bevat echter toch micro-zilveren of werkt op een onconventionele manier. Daarom heb ik gekozen om zelf een merk te starten die zich focust op twee belangrijke punten:

1. Enkel natuurlijke ingrediënten die je huid verzorgen
Weet wat je koopt. Geen ingrediënten verstopt achter codes maar duidelijke, leesbare en enkel natuurlijke ingrediënten in onze producten.

2. Eco-vriendelijk, all the way.
Jij bent bewust van je carbon footprint. The Naturalist ook. Wij proberen zo carbon neutral te zijn in onze productie, verpakking en verzending.

Op basis van deze twee uitgangspunten lanceren wij ons eerste product: een all natural deodorant in 4 heerlijke geuren: Bergamot & Lime, Lavendel, Sandalwood & Black Pepper en Rose & Vanilla.

© HEY YOU giftbox