delimiter image

Samenwerkingen

Image

Food For Skin

Food for Skin is opgericht door twee zussen, oorspronkelijk uit Wognum (Noord-Holland). Daar aten we bijna iedere dag verse groenten uit de biologische moestuin van onze moeder, ook wel gekscherend ‘Groene Tien’ genoemd.
Bad vol scrunchies van Ellastiek

Ellastiek

Ik, Ella, ben Ellastiek gestart door het gebrek aan kleurrijke scrunchies van goede kwaliteit stof én elastiek. Elke Ellastiek is vernoemd naar een vriendin die qua kleur/print past bij de Ellastiek.
Gouden ketting met letters

FC Sisters

Even voorstellen wij zijn 2 zusjes Fabienne (20) & Cecile (18). Wij hebben in Juli 2020 FC sisters opgericht. Op dit moment hebben we een leuke webshop met allerlei trendy items.
Sunnycord met witte parels van Dingeltje Klatergoud

Dingeltje Klatergoud

Dingeltje Klatergoud is een merkje opgezet door mij, Nusch. Al sinds ik klein ben maak ik graag sieraden en sinds kort is Dingeltje Klatergoud uitgegroeid tot een heus bedrijf. Want we all love sunnycords!
Tulpenbloemthee van Bloem in je thee

Bloem in je thee

Bloem in je thee is een uniek concept. Ik verkoop losse bloementhee, maar ook op theebloemen. Als deze bolletjes in aanraking komen met het water vouwen ze zich blad voor blad open. Een wonder om naar te kijken.
Thee in een doosje

Lemon Poppy Tea

Het drinken van Çaj Mali is een traditie die diep geworteld is in de Albanese cultuur en tevens een van de best bewaarde geheimen. Iedereen heeft het in zijn keukenkastje staan, maar een dampende kop bergthee kun je niet bestellen in lokale cafés.
Bruine tas van Ojil

Ojil

Ik, Dana, ben gaan bestuderen wat de basisbehoefte van de vrouw is: wat neem je mee als je de deur uitgaat, welke kleuren zijn makkelijk te combineren en hoe maak ik deze super gebruiksvriendelijk zonder dat het een vervuilende impact achterlaat.
Ibiza spulletjes van BY-ZON

BY-ZON

Ik maak vooral items die ik zelf heel leuk vind en vind het dan ook altijd stiekem moeilijk om afstand van iets te doen als het verkocht is. Momenteel maak ik veel verschillende dingen, maar mijn droom is om iets te maken wat een echt BY-ZON item is!
Armbandenset op kussentje

Mint15

Ik doe (bijna) alles zelf. Van het ontwerpen en maken van de sieraden, tot de fotografie en website. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze fulltime baan en ik hoop het nog lang te kunnen blijven doen!
Flesje olie en droogbloemen

AbbeyLAB

Founder van abbeyLAB ben ik, Edith Vervest (brand-designer). Alle producten van abbeyLAB bevatten uitsluitend pure ingrediënten, verkregen uit kruiden, bloemen, essentiële oliën en planten van de hoogste kwaliteit.
Zeep van Nature Bar

Nature Bar

Nature Bar is ontstaan uit een liefde voor de natuur en de behoefte om beter voor onszelf en de natuur te zorgen. Elke zeep is handgemaakt op basis van rijke biologische oliën zoals sheaboter en calendula. Allemaal natuurlijke ingrediënten.
Geurkaarsen van Elate & Co

Elate & Co

Wat in de keuken begon als een persoonlijk project om een ​​geurkaars te maken die veel branduren heeft en ook zowel duurzaam als niet giftig is, is uitgegroeid tot een bedrijf waar we nu onze kaarsen met de hand inschenken vanuit onze werkplaats.
Lachende vrouw met grijze trui en achtergrond

Sara Rosalie

In mijn zoektocht naar de perfecte skincare kwam ik mijn Texel roots weer tegen. Ik wil dat de producten van Sara Rosalie het gevoel van Texel meegeven: ze moeten je omarmen, natuurlijk zijn, rust geven voor je huid en een gevoel van vrijheid geven.
Geurkaars van Daphne Rose

Daphne Rose

Ik, Daphne Rose, maak hoogenergetische intentiekaarsen, diffusers en aurasprays. Voor de producten gebruik ik edelstenen, etherische olie, gedroogde bloemen en kruiden.
Reep van Dalicious

Dalicious

Dalicious, opgericht door Muriël Schueler, is ontstaan uit het persoonlijke gemis van een echt lekker tussendoortje, iets dat het ‘mmm…lekker!’ gevoel geeft. Niet te groot, niet te klein en gemaakt van plantaardige ingrediënten zonder toevoegingen.
Zeep van Bubbles Bath 'n Body

Bubbles Bath 'n Body

Ik, Stephanie, maak mijn eigen handgemaakte cosmetica- en badproducten waaronder (schep)zeep, scrubs, badkruimels, shampoo en nog veel meer! Elk recept is zorgvuldig door mij geformuleerd en zit vol met heerlijke natuurlijke ingrediënten.
delimiter image

Wij kunnen het niet zonder jou

Zonder lokale ondernemers geen HEY YOU giftbox. Zonder jou als lokale ondernemer zijn wij dus nergens! Ben of ken je iemand die graag met producten in onze giftbox wil komen? Laat je dan horen via de button hieronder en meld je (of iemand anders) aan!

© HEY YOU giftbox