"LOCAL BRANDS WITH A BIG HEART"

Wij dromen van een wereld waarin iedereen zich bewust is van waar en hoe producten worden geproduceerd; een wereld waarin mensen duurzaam en lokaal geproduceerde producten verkiezen boven massaproductie. Een mooi streven waar wij zelf een steentje aan willen bijdragen door jou kennis te laten maken met vegan, eerlijk, duurzaam en lokaal geproduceerde producten van Nederlandse ondernemers.

HEY YOU brengt bewustwording en laat inzien dat consumptie en luxe hand in hand kunnen gaan met duurzaam en eerlijk. Dat doen we door onze missie te verpakken in een HEY YOU giftbox. Zo ontdek je niet alleen hoeveel fantastische producten er in ons eigen kikkerlandje eerlijk en duurzaam worden geproduceerd, maar is het uitpakken of weggeven van de box vol verrassingen ook een echt geluksmomentje!

DE GEZICHTEN ACHTER HEY YOU

Het zakelijk inzicht binnen HEY YOU komt, met haar achtergrond in consultancy, bij Lisa vandaan. Ze had altijd al veel ideeën, maar te weinig uren in een week. Tot het coronavirus ook ons land bereikte. En dat betekende: tijd om het ondernemerschap op te pakken en haar droom verder uit te werken.

Marieke heeft alle ingrediënten die naast Lisa nog nodig zijn binnen HEY YOU giftbox. Met haar achtergrond in grafisch design, marketing en fotografie is zij een perfecte aanvulling om samen de mooiste concepten te realiseren. Naast HEY YOU heeft marieke nog 2 andere ondernemingen dus een bezige bij!