delimiter image

Ons verhaal

Zakelijk inzicht én een creatief brein: je hebt het beide nodig bij het starten van een nieuwe onderneming. Gelukkig wisten wij deze twee eigenschappen in onze samenwerking te combineren en zo een mooi, nieuw concept te ontwikkelen: HEY YOU.

Wij dromen van een wereld waarin iedereen zich bewust is van waar en hoe producten worden geproduceerd; een wereld waarin mensen duurzaam en lokaal geproduceerde producten verkiezen boven massaproductie. Een mooi streven waar wij zelf een steentje aan willen bijdragen door jou kennis te laten maken met eerlijk, duurzaam en lokaal geproduceerde producten van Nederlandse ondernemers. HEY YOU brengt bewustwording en laat inzien dat consumptie en luxe hand in hand kunnen gaan met duurzaam en eerlijk. Dat doen we door onze missie te verpakken in een HEY YOU giftbox. Zo ontdek je niet alleen hoeveel fantastische producten er in ons eigen kikkerlandje eerlijk en duurzaam worden geproduceerd, maar is het uitpakken of weggeven van de box vol verrassingen ook een echt geluksmomentje!

De gezichten achter HEY YOU

Illustratie Lisa

Lisa Maree

Het zakelijk inzicht binnen HEY YOU komt bij Lisa vandaan. Ze had altijd al veel ideeën, maar te weinig uren in een week. Tot het coronavirus ook ons land bereikte. Een geluk bij een ongeluk, want er was opeens meer tijd over. En dat betekende: tijd om het ondernemerschap op te pakken en haar droom verder uit te werken. Maar liever niet in haar eentje.

Illustratie Sascha

Sascha Klijnstra

Want voor een succesvol concept heb je niet alleen zakelijk inzicht nodig, maar ook een creatief brein. Gelukkig weet Sascha alle ideeën door te vertalen naar een creatief plan.

Zo is er samenwerking ontstaan waarin we elkaar aanvullen en van elkaar leren met een gezamenlijk doel: jou kennis laten maken met lokale producten in een giftbox, helemaal voor jezelf!

Liefs,

Lisa Maree, oprichter
Sascha Klijnstra, content & creatieve ondersteuning

Portret design oneline art gemaakt door Oneline

© HEY YOU giftbox