delimiter image

NO. 6

refresh

PRODUCTEN

Image

TOV Ceramics - kaarsenhouder

Deze handgemaakte kaarsenhouder is vanuit een hompje klei met zorg gemaakt op de elektrische draaischijf. Na het drogen afgewerkt en gebakken in de keramiekoven. Vervolgens geglazuurd en nogmaals gebakken op steengoed temperatuur van 1220 graden. De kaarsenhouder is geschikt voor een standaard maat (diner)kaars.
Image

FC Sisters - twisted candles

De dames van FC Sisters kennen jullie misschien al uit een vorige box. We hebben al eens eerder met dit stel ondernemende vrouwen samengewerkt. In deze box vind je twisted candles! Met deze hippe twisted candles maak jij je huis helemaal af. De kaarsen zijn handgedraaid en branden +- 12 uur.
Image

Soil Sisters - plantenvoeding

Een Grondlegger geeft gedurende een heel jaar 100% organische voeding en gunstige bodembacteriën af aan de bodem van je plant. Ze verbeteren de potgrond en zorgen ervoor dat de wortels van je plant de meststoffen goed kunnen opnemen zodat je plant gelijkmatig groeit en gezond blijft.
Image

UCHU Reminders - MANAMI armband

Manami (愛美) betekent liefdevol & mooi in het Japans. Deze armbanden zijn ontworpen om je dagelijks te herinneren aan jouw doelen op het gebied van zelfliefde, kracht & vertrouwen. Voor deze armband hebben wij de allermooiste edelstenen geselecteerd en met liefde verwerkt tot een unieke, handgemaakte armband.
Image

Ms. Tea - IJsthee

Het wordt weer warmer weer en wat is er dan lekkerder dan een verfrissende ijsthee. Een verantwoorde ijsthee, zonder toegevoegde suikers! De kokos meloen geeft een heerlijke frisse zomerse smaak, garneer met ijsblokjes en evt stukken fruit in de thee.

© HEY YOU giftbox