delimiter image

NO. 5

take a breath

PRODUCTEN

Image

Food For Skin - komkommer serum

Dit komkommer serum zorgt voor een ultra zachte, gevoede en elastische huid. Het werkt heel fijn bij een droge, gevoelige of zelfs schrale huid en is door o.a. Omega 3 helend bij ontstekingen.
Thee in een doosje

Lemon Poppy Tea - Rose Blend of Sage Blend

Onze Rose Blend is een caloriearme thee met subtiele bloemige tonen. De Sage Blend is de ultieme genezende elixer en heerlijk voor dagelijks gebruik. Laat je verrassen met welke van de twee in jouw giftbox zit!
Image

Daphne Rose - intentiekaars 'balans'

Maak met deze kaars ruimte en tijd vrij om terug in balans te komen. Neem even rust. Kom even aan in het moment. Schijn met deze kaars op de zachte kant van het leven. De zachte kant van jouw lichaam en jouw geest. Alles mag er zijn.
Image

FC Sisters - satijnen armbandje

In giftbox vind je een satijnen armbandje met een tof bedeltje. Handgemaakt door de zusjes van FC sisters en dus uniek! Een super leuk item om je outfit net die finishing touch te geven.
Image

AbbeyLAB - sample cleansing oil

Een olie om je huid schoon te maken klinkt tegenstrijdig, maar is het niet. De Oil Cleansing Method (OCM) wordt al eeuwen gebruikt door Indiase vrouwen. Je masseert de olie in de huid, deze neemt onzuiverheden en overtollig vet op en met een warm doekje haal je al het vuil eraf.
Bruine tas van Ojil

Ojil - korting

Alle tassen en accessoires worden gemaakt van 100% overgeproduceerd leer. Dit is een “afval” product van de fast fashion industrie. Het leer is niet door de strenge keuring gekomen door bijvoorbeeld een kleurverschil in het leer of een kleine fout in de huid zoals een litteken.

© HEY YOU giftbox