delimiter image

NO. 4

new year, new me

Inhoud HEY YOU giftbox NO. 4

PRODUCTEN

Lip balm van Sara Rosalie

Sara Rosalie - Lip balm

De basis van deze Lip Balm is lanoline. Dit natuurlijke ingrediënt verzacht, heelt en beschermt de huid, terwijl het de huid laat ademen. De cacaoboter zorgt voor het herstel van de elasticiteit en geeft je lippen als het ware een boost. De ‘crodamol’ (koolzaadolie) werkt samen met de eigen huidbarrière voor optimale hydratatie en bescherming en werkt daarnaast anti-aging. Ook de frambozenzaadolie en rijstkiemolie zorgen voor het herstel van de huid.
Zeep sample set

Bubbles Bath 'n Body - Zeep Samples

Deze zeep sample packs zijn gevuld met zes soorten handgemaakte zeepjes. Geniet van de Golden Mandarin, Sugary Lemon, Garden Lime, Dark as Night, Coconut Dream en Aprhodite.
Panter scrunchie van Ellastiek

Ellastiek - Scrunchie

De scrunchie is gemaakt van goede kwaliteit stof en is handgemaakt in Amsterdam. Een Ellastiek (scrunchie) maakt je outfit helemaal af. Ontdek welke kleur er in jouw giftbox zit!
Reep van Dalicious

Dalicious - reep

Dalicious smaken Crunchy Choco en Kaneel Kokos passen perfect bij jouw favoriete (specialty) koffie en thee, als extra energie bij het sporten, tijdens het werk en studie. En natuurlijk gewoon als je zin hebt in iets heel lekkers.
Tulpenbloemthee van Bloem in je thee

Bloem in je thee - Tulpentheebloem

De tulp die tevoorschijn komt uit deze theebloem, komt van onder andere het tulpenveld uit de Noordoostpolder, Nederland. De tulp die wordt gebruikt in deze theebloem is de prinses Irene tulp. Deze bloeit van april tot mei.
Gouden ketting met letters

FC Sisters - armband

Even voorstellen wij zijn 2 zusjes Fabienne (20) & Cecile (18). Wij hebben in Juli 2020 FC sisters opgericht. Op dit moment hebben we een leuke webshop met allerlei trendy items.
Sunnycord van Dingeltje Klatergoud

Dingeltje Klatergoud - korting

Dingeltje Klatergoud is een merkje opgezet door mij, Nusch. Al sinds ik klein ben maak ik graag sieraden en sinds kort is Dingeltje Klatergoud uitgegroeid tot een heus bedrijf. Want we all love sunnycords!

© HEY YOU giftbox