delimiter image

NO. 3

Feel good

PRODUCTEN

Winter massage olie van AbbeyLAB

AbbeyLAB - Winter Massage Oil

De Winter Massage-olie bevat Kaneel en Kruidnagel wat de huid, maar bij massage, ook de spieren opwarmt. Sinaasappel en citroen versterken de huid, Calendula geneest, terwijl Wortel-en Kokosolie de huid zacht en glad maken.
Zeep van NatureBar

Nature Bar - koffiescrubzeep

Spice up je doucheroutine met de heerlijke warme geur van koffie en kardemom. Na het gebruik van deze zeep ben je weer helemaal ready to rumble!
Beige zeep zakje

Nature Bar - zeepzakje

Het Sisal zeepzakje is perfect om je zeep in te bewaren of om de laatste mini stukjes zeep helemaal mee op te maken!
Geurkaars van Elate & Co

Elate & co - glass candle

Wat in de keuken begon als een persoonlijk project om een ​​geurkaars te maken die veel branduren heeft en ook zowel duurzaam als niet giftig is, is uitgegroeid tot een bedrijf waar we nu onze kaarsen met de hand inschenken vanuit onze werkplaats.
Sampleset

Daphne Rose - wax melts

Ik, Daphne Rose, maak hoogenergetische intentiekaarsen, diffusers, aurasprays en wax melts. Voor de producten gebruik ik edelstenen, etherische olie, gedroogde bloemen en kruiden.
Tussendoor reep van Dalicious

Dalicious - korting

Dalicious, opgericht door Muriël Schueler, is ontstaan uit het persoonlijke gemis van een echt lekker tussendoortje, iets dat me het ‘mmm…lekker!’ gevoel gaf. Niet te groot, niet te klein en gemaakt van plantaardige ingrediënten zonder toevoegingen.

© HEY YOU giftbox