delimiter image

Hoe werkt het

1. Kies voor een losse giftbox of een membership

Om de maand is er weer een HEY YOU launch met een nieuwe giftbox:

1 januari | 1 maart | 1 mei | 1 juli | 1 september | 1 november

Ben je enthousiast en kun je niet wachten om die leuke Nederlandse merken te leren kennen? Dan kun je kiezen tussen een losse giftbox of het bimonthly HEY YOU membership.

LOSSE GIFTBOX  – €29,95 per box excl. verzendkosten
Wij begrijpen als geen ander dat het spannend kan zijn om direct een membership af te sluiten. Daarom kun je bij ons ook een losse HEY YOU giftbox kopen. Ben je om? Dan kun je jezelf uiteraard daarna altijd nog omdopen tot HEY YOU member. Daarnaast is een HEY YOU giftbox natuurlijk het perfecte cadeautje om te krijgen maar ook zeker om weg te geven! En dat gaan wij natuurlijk niet in de weg zitten!

De losse giftbox kun je kopen voor €29,95 exclusief €3,99 of €5,95 verzendkosten (afhankelijk van de door jou gekozen vervoerder).

 

BIMONTHLY MEMBERSHIP  – €32,50 per box incl. verzendkosten
Ontvang zes keer per jaar (om de maand) een HEY YOU giftbox! Met het HEY YOU membership start jouw ontdekkingsreis naar eerlijk en duurzaam geproduceerde items van Nederlandse merken. Er is namelijk zoveel te ontdekken, en wij kunnen het weten! Als HEY YOU member krijg je korting op de giftboxen want je betaalt per giftbox €32,50 inclusief verzendkosten. En mocht je even geen giftbox willen ontvangen, bijvoorbeeld omdat je portemonnee het niet toelaat, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt het membership namelijk iedere maand pauzeren of opzeggen. Ons membership is alleen beschikbaar in Nederland.

2. Schrijf je in

Heb jij gekozen voor een HEY YOU membership? Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier. Bij het inschrijven betaal je meteen je eerste giftbox. Wanneer je deze ontvangt is afhankelijk van wanneer je jouw membership afsluit. Word jij member in de maand dat wij een giftbox hebben gelanceerd? Dan ontvang je binnen 4-5 werkdagen de huidige box. Word jij member de tweede maand na het lanceren van de giftbox? Dan ontvang de eerste week van de nieuwe maand de nieuwste giftbox. Om het nog even te verduidelijken:

·       Je schrijft je in januari in. Dat betekent dat de je binnen 4-5 werkdagen de huidige giftbox (januari launch) in huis hebt!

·       Je schrijft je in april in. De launch was op 1 maart. Hierom krijg je de eerste week van mei de allernieuwste giftbox. Dat is al bijna, dus je hoeft maar heel even geduld te hebben. Vind je het toch leuk om de huidige box ook te ontvangen? Dan kun je die altijd los bestellen via de giftboxen pagina.

3. CHECK JE MAIL

Vergeet niet om af en toe je mail te checken, want binnenkort wordt jouw eerste HEY YOU giftbox geleverd!

4. PAK UIT EN ENJOY!

Geniet van het moment en vergeet niet zo af en toe je mening te laten horen op onze Instagram. Dat vinden wij, maar ook de lokale ondernemers, superleuk. En natuurlijk delen wij graag jouw verhaal en/of foto op social media.

5. WACHT (ON)GEDULDIG OP DE VOLGENDE GIFTBOX

Heb je gekozen voor een membership bij HEY YOU? Geniet dan eerst lekker van je ontvangen producten. In de tussentijd hoef je alleen maar geduldig af te wachten op de volgende giftbox. Om de maand, tijdens de HEY YOU launch, wordt het bedrag automatisch geïncasseerd (1e of 2e van de maand).

6. SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Vergeet je in de tussentijd niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Hierin vind je al het nieuws rondom HEY YOU, maar ook bijvoorbeeld (potentiële) ondernemers en acties!

7. LET’S GET SOCIAL

Houd in de tussentijd onze Instagram goed in de gaten. Daar vind je aankondigingen van de producten die je kunt verwachten in de giftbox, maar ook andere leuke content, zoals acties of bijzondere verhalen van ondernemers waarmee wij samenwerken.

Heb je vragen over je membership? Stuur dan een mailtje naar memberships@heyyougiftbox.nl

Heb je overige vragen? Stuur dan een mailtje naar info@heyyougiftbox.nl 

© HEY YOU giftbox