delimiter image

Hoe werkt het

1. Kies voor een losse giftbox of een membership

Je kunt kiezen tussen een losse giftbox of ons bimonthly HEY YOU membership.

 

LOSSE GIFTBOX  – €35,90 per box
Wij begrijpen als geen ander dat het spannend kan zijn om direct een membership af te sluiten. Daarom kun je bij ons ook een losse HEY YOU giftbox kopen. Ben je om? Dan kun je jezelf uiteraard daarna altijd nog omdopen tot HEY YOU member. Daarnaast is een HEY YOU giftbox natuurlijk het perfecte cadeautje om te krijgen maar ook zeker om weg te geven! En dat gaan wij natuurlijk niet in de weg zitten!

De losse giftbox kun je kopen voor €29,95 exclusief €5,95 verzendkosten. Past de box door de brievenbus? Dan zijn de verzendkosten lager (€4,00), wiehoe!

 

BIMONTHLY MEMBERSHIP  – €32,50 per box
Ontvang zes keer per jaar (om de maand) een HEY YOU giftbox! Met het HEY YOU membership start jouw ontdekkingsreis naar eerlijk en duurzaam geproduceerde items van Nederlandse merken. Er is namelijk zoveel te ontdekken, en wij kunnen het weten! Als HEY YOU member krijg je korting op de giftboxen want je betaalt per giftbox €32,50 inclusief verzendkosten. En mocht je even geen giftbox willen ontvangen, bijvoorbeeld omdat je portemonnee het niet toelaat, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt het membership namelijk iedere maand pauzeren of opzeggen. Ons membership is alleen beschikbaar in Nederland.

2. Schrijf je in

Heb jij gekozen voor een HEY YOU membership? Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier. Bij het inschrijven betaal je meteen je eerste giftbox die je vervolgens binnen 4-5 werkdagen in huis hebt!

Kies je voor een losse giftbox, dan kun je deze direct bestellen op de giftboxen pagina.

3. CHECK JE MAIL

Vergeet niet om af en toe je mail te checken, want binnenkort wordt jouw eerste HEY YOU giftbox geleverd!

4. PAK UIT EN ENJOY!

Geniet van het moment en vergeet niet zo af en toe je mening te laten horen op onze Instagram. Dat vinden wij, maar ook de lokale ondernemers, superleuk. En natuurlijk delen wij graag jouw verhaal en/of foto op social media.

5. WACHT (ON)GEDULDIG OP DE VOLGENDE GIFTBOX

Heb je gekozen voor een membership bij HEY YOU? Geniet dan eerst lekker van je ontvangen producten. In de tussentijd hoef je alleen maar geduldig af te wachten op de volgende giftbox. Om de maand wordt het bedrag automatisch geïncasseerd. Let op! Met je eerste betaling gaat je membership de 1e van de volgende maand in. Is het weer tijd voor een nieuwe giftbox? Die versturen wij altijd de eerste week van de maand! Dus schrijf jij je 15 januari in? Dan wordt het volgende bedrag 1 april afgeschreven en ontvang je de eerste week van april je tweede giftbox!

6. SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Vergeet je in de tussentijd niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Hierin vind je al het nieuws rondom HEY YOU, maar ook bijvoorbeeld (potentiële) ondernemers en acties!

7. LET’S GET SOCIAL

Houd in de tussentijd onze Instagram goed in de gaten. Daar vind je aankondigingen van de producten die je kunt verwachten in de giftbox, maar ook andere leuke content, zoals acties of bijzondere verhalen van ondernemers waarmee wij samenwerken.

Heb je vragen over je membership? Stuur dan een mailtje naar memberships@heyyougiftbox.nl en wij staan voor je klaar!

© HEY YOU giftbox