delimiter image

Help

BESTELLEN & BETALEN

BESTELLEN

Is het mogelijk om vanuit andere EU landen te bestellen?

Op dit moment is het alleen mogelijk om een losse giftbox te bestellen vanuit Nederland of België. De memberships zijn alleen beschikbaar binnen Nederland.

Wanneer ontvang ik mijn HEY YOU giftbox?

Wij versturen je giftbox 1-2 werkdagen na het plaatsen van je order. Voor de memberships geldt dat we deze de eerste week van de maand versturen.

Wat moet ik doen als er een beschadigd product in de HEY YOU giftbox zit?

Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@heyyougiftbox.nl. Dan kijken we samen naar wat we voor je kunnen doen!

BETALEN

Wat kost een losse HEY YOU giftbox?

Een losse giftbox kost €29,95 exclusief verzendkosten.

Wat kost een bimonthly membership bij HEY YOU?

Een bimonthly membership kost €32,50 per giftbox inclusief verzendkosten. Dit bedrag wordt om de maand automatisch geïncasseerd.

Met welke betaalmethodes kan ik betalen?

Op dit moment is het voor de losse giftboxen alleen mogelijk om te betalen met iDEAL. Het membership betaal je de eerste keer met iDeal en wordt vervolgens om de maand automatisch geïncasseerd.

BEZORGEN

Is een HEY YOU giftbox in- of exclusief bezorgkosten?

De memberships zijn inclusief verzendkosten en de losse giftboxen zijn exclusief verzendkosten.

Wat zijn de bezorgkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn €3,99 via Homerr en €5,95 via DHL. Voor verzendingen naar België zijn de verzendkosten €9,50 en die verzenden wij via DHL.

Wat is de levertijd?

De losse giftbox versturen wij binnen 1-2 werkdagen na het plaatsen van je order. Hoe lang het pakketje dan nog onderweg is, is afhankelijk van de vervoerder die je hebt gekozen. DHL houdt een levertijd van 1-2 dagen aan en bezorgt ook op zaterdag. Bij Homerr zijn de verzendtijden wat langer, namelijk 5-7 werkdagen.

Met welke postbezorger wordt het pakket geleverd?

Wij bezorgen onze HEY YOU giftboxen met Homerr of DHL afhankelijk van de door jou gekozen vervoerder. Voor alle members geldt dat we jouw giftbox altijd versturen met Homerr. Homerr zorgt ervoor dat je pakketjes duurzaam bij jou worden afgeleverd. Homerr staat voor eenvoudig, duurzaam en lokaal. Dit sluit dus perfect aan bij HEY YOU giftbox. Zo bespaart Homerr wel 79% CO2-uitstoot per pakketje! Dit doen zij onder andere door verzamelpunten die zorgen voor minder kilometers en het slim benutten van lege bestelbusjes. Jouw pakketje wordt dus geleverd bij een HomerrPunt bij jou in de buurt.

VEELGESTELDE VRAGEN

Mijn vraag staat hier niet tussen, hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@heyyougiftbox.nl. Voor vragen over het membership kun je contact opnemen via memberships@heyyougiftbox.nl.

© HEY YOU giftbox