delimiter image

Ellastiek

Begin 2017 waren er nog geen scrunchies in de winkels te vinden. Ik, Ella, ben Ellastiek gestart door het gebrek aan kleurrijke scrunchies van goede kwaliteit stof én elastiek. Ik ben in mijn studentenkamer achter m’n roze naaimachine gaan zitten en daar was het allereerste scrunchiemerk van Nederland geboren! Met mijn creativiteit en passie voor mode en ondernemen heb ik een Ellastiek-ambitie ontwikkeld. Binnen één jaar had ik opeens 15.000 stuks verkocht. Elke Ellastiek is vernoemd naar een vriendin die qua kleur/print past bij de Ellastiek.

Iedere dag weer breng ik meer fun in het dagelijks leven door het maken van scrunchies en verschillende accessoires (lokaal geproduceerd, ontworpen en gemaakt in Amsterdam). Je haar makkelijk in een knot? Met een Ellastiek maak je het ‘creative but simple’! Snel boodschappen doen? In een grote panterprint shopper is het nét meer ‘fun’! Elk item is uniek. Ook jij kan je eigen customized Ellastiek ontwerpen bij mij.

Ik wil in de toekomst nog meer vrouwen (en mannen!) laten shinen met een Ellastiek! Waarom? It brings more fun to your daily life and we all need a little bit more of that!

© HEY YOU giftbox