delimiter image

Dingeltje Klatergoud

Dingeltje klatergoud is een merkje opgezet door mij, Nusch. Al sinds ik klein ben maak ik graag sieraden en sinds kort is Dingeltje Klatergoud uitgegroeid tot een heus bedrijf. In augustus ben ik moeder geworden van een prachtige baby en hiernaast ben ik fulltime werkzaam in de filmbranche.

Dingeltje Klatergoud ontstond toen ik op zoek was naar een koordje voor m’n zonnebril, maar het aanbod te duur vond. Dus ging ik het zelf maar maken. Ik merkte dat veel mensen er ook eentje wilden!

De koordjes van Dingeltje Klatergoud zijn er in ruim 25 verschillende soorten kralen, van glas en edelstenen tot echte zoetwaterparels. Onder de edelstenen vind je jade, rozenkwarts, jaspis, agaat en opaal. Wist je dat jade in veel verschillende kleuren voorkomt, van groen en paars tot oranje en blauw? En elke edelsteen staat voor iets anders. Zo is rozenkwarts de steen van de liefde en zorgt jade voor harmonie en evenwicht.

De focus bij Dingeltje Klatergoud ligt op (zonne)brillenkoordjes, maar mocht je op zoek zijn naar een ketting of armband, kun je ook bij mij terecht. En omdat het mij een uit de hand gelopen hobby is, blijven de prijzen laag. Er zit vast iets voor je bij en het zijn ook leuke cadeautjes om iemand blij mee te maken!

© HEY YOU giftbox