delimiter image

Daphne Rose

Ik, Daphne Rose, maak hoogenergetische intentiekaarsen, diffusers en aurasprays. Voor de producten gebruik ik edelstenen, etherische olie, gedroogde bloemen en kruiden. Alle producten worden afgestemd vanuit een intentie en behandeld met Reiki energie.

Ik geef energy healings, yoga, mindfulness en retreats. Mijn interesse lag altijd al bij het verplaatsen van de focus en van het kalmeren van de geest. Zelf ben ik erg gevoelig geweest voor energie en liet ik me vaak meeslepen door gedachtecirkels waardoor ik flink in de put kon zitten. Vlammeditatie helpt me om mijn focus te verkleinen en mijn gedachte te verstillen. Bij vlammeditatie mediteer je door te focussen met je ogen op een vlam van een kaars. Vanuit een rustige staat tijdens en na de meditatie kunnen we mooie intenties zetten en ons droomleven verwezenlijken.

Toen ik erachter kwam dat reguliere kaarsen giftig zijn en vaak slachtafval bevatten, heb ik besloten mijn eigen kaarsen te maken van sojawas. Inmiddels ben ik overgestapt op het milieuvriendelijke alternatief koolzaadwas. Om me goed te voelen ben ik mijn kaarsen gaan combineren met reiki, aromatherapie, edelstenen en helende kruiden. Ik kreeg van mijn omgeving zulke leuke reacties dat ik besloten heb om mijn eigen webshop te beginnen. Hier verkoop ik nu nog meer hulpmiddelen die me in mijn proces hebben geholpen.

Ik geloof dat het makkelijker is om je goed te voelen wanneer de energie om je heen ook positief is. Het zal dan makkelijker zijn om intenties te zetten zodat je ruimte kan maken voor verandering en groei. Ik hoop dat mijn werk jou aanzet om jezelf nog meer te accepteren en te waarderen. Je mag jezelf nog meer omarmen en nog meer van jezelf houden. Je mag er zó zijn en je bent het zó waard! Ik geloof dat wanneer we ergens 100% voor gaan, onze geest er helemaal op focussen en we dankbaar zijn voor alles wat we al in het leven hebben, we alles kunnen bereiken wat we willen.

© HEY YOU giftbox