delimiter image

Dalicious

Dalicious, opgericht door Muriël Schueler, is ontstaan uit het persoonlijke gemis van een echt lekker tussendoortje, iets dat het ‘mmm…lekker!’ gevoel geeft. Niet te groot, niet te klein en gemaakt van plantaardige ingrediënten zonder toevoegingen. Kenmerkend voor Dalicious zijn de clean label ingrediënten, smaak, textuur en portiegrootte.

“Dalicious heeft haar wortels liggen in 2013, toen ik een tussendoortje maakte voor onze dochter op basis van gedroogd fruit, noten, pitten en specerijen. Als alternatief voor de ongezonde traktaties en tussendoortjes die zij op de kinderopvang kreeg. Zo had ze altijd iets lekkers dat ook voedzaam was.

Dit tussendoortje heb ik jaren later vertaald naar Dalicious. Een echte verwennerij van binnen en van buiten. We gebruiken vier pure plantaardige ingrediënten van hoge kwaliteit die samen voor een ware smaaksensatie zorgen. Zonder toevoegingen. Onze dadels zorgen voor een karamel-achtige smaak, de pitten en rauwe cacao nibs geven de bite en de combinatie van specerijen de intense en elegante smaak.”

Ook de portiegrootte is uniek voor Dalicious; een mini-reep. Groot genoeg om je een moment te doen stilstaan en te genieten, met of zonder jouw favoriete koffie of thee. En door de voedzame ingrediënten bevat één mini-reep voldoende energie om je door de 16.00 uur dip heen te helpen of een boost te geven bij activiteiten. En ook kinderen houden van de zoete zachte smaken!

Dalicious is voor iedereen die zichzelf of een ander wil verwennen. Ook met onze verschillende mooie verpakkingen geef je iemand een heel lekker en mooi cadeau. Dalicious zijn er in de smaken Crunchy Choco en Kaneel Kokos.

© HEY YOU giftbox