delimiter image

BY-ZON

Een aantal jaren geleden ben ik samen met een groep vriendinnen begonnen met het organiseren van fairs voor het KWF onder de naam Hé Zon. De opbrengst van deze fairs was volledig voor het KWF. Hé Zon is afkomstig van een lied van Guus Meeuwis. Toen heb ik mijn creatieve kant ontdekt. We vonden het een uitdaging om met zo min mogelijk kosten de meest toffe items te maken en die voor een leuke prijs voor het goede doel (KWF) te verkopen. En jeetje wat waren onze spulletjes gewild in Roosendaal!

Na de zoveelste fair vonden we het tijd worden om iets serieuzer onze creativiteit te gaan ontplooien en zo ontstond BY-ZON. Samen met twee vriendinnen, Elke en Simone, zijn we van start gegaan met BY-ZON.
Al snel merkte ik dat ik meer tijd en energie in BY-ZON wilde stoppen en hebben we gezamenlijk besloten dat ik alleen verder zou gaan. Maar ik kan altijd gebruik blijven maken van de creativiteit van deze twee lieverds!
Op dit moment is een inschrijving bij de KVK een feit en ben ik bezig met het opzetten van een echte webshop.

Ik maak vooral items die ik zelf heel leuk vind en vind het dan ook altijd stiekem moeilijk om afstand van iets te moeten doen als het verkocht is. Momenteel maak ik veel verschillende dingen, maar ik wil mij voor de toekomst wel gaan focussen op een aantal specifieke dingen. Mijn droom is om iets te maken wat een echt BY-ZON item is! Naast BY-ZON heb ik nog een “echte” baan, twee kids van 17 en 19 en een schat van een man.

© HEY YOU giftbox