delimiter image

Bubbles bath ’n body

Mijn naam is Stephanie en ik ben de eigenaresse van Bubbles Bath ’n Body. Ik maak mijn eigen handgemaakte cosmetica- en badproducten in Vlijmen – Noord Brabant, waaronder (schep)zeep, scrubs, badkruimels, bruisballen, shampoo en nog veel meer!

Ik heb het altijd leuk gevonden om handgemaakte dingen te maken, maar toen ik mij realiseerde hoeveel troep er in de hedendaagse verzorgingsproducten te vinden is, dacht ik: dat kan beter! Dus ben ik in 2015 begonnen met het verkopen van kwaliteits Bath & Body producten onder de naam “Made to Love Giftware” vanuit onze toenmalige woonplaats Sydney, Australië. Na ruim drie jaar een succesvol bedrijf te hebben gehad, zijn wij terug naar Nederland verhuisd. Bubbles Bath ’n Body is in Februari 2019 door mij opgestart, op Nederlandse bodem.

Elk recept is zorgvuldig door mij geformuleerd en zit vol met heerlijke natuurlijke ingrediënten, zoals verzorgende boters, oliën, speciale kleien en mineralen. Zonder troep, gewoon lekker voor je huid en ziel! En niet in massaproducties geproduceerd, maar in kleine oplages, zodat elke creatie van de beste kwaliteit is. Daarnaast richt ik mij op zo duurzaam mogelijke ingrediënten én verpakkingen.

Je vindt bij mij alles wat in je badkamer thuishoort! Badkruimels, badmelk, badzout, bruisballen, gezichts- en lichaamsverzorging, room diffusers, schepzeep, scrubs, shampoo bars, zeep & meer! Super leuk om te geven, nóg leuker om te ontvangen!

© HEY YOU giftbox