delimiter image

Bloem in je thee

Februari 2019 zat ik in de gondel in Oostenrijk en zei ik nog: “Mwa, ik het heb het druk genoeg, ik hoef geen website, blog of ander werk erbij”. In de nacht voor de terugweg van die vakantie had ik een droom waarin ik een bedrijf van top tot teen had vormgegeven: Bloem in je thee. Nooit had ik verwacht dat dit zo’n succes zou worden! Ik zei altijd dat ik een taartenwinkel wilde beginnen, maar die is nog even niet in zicht. Een hobby van mij is lekkere dingen bakken en deze kan ik goed combineren met mijn webshop. De baksels doen het namelijk goed op foto’s!

Bloem in je thee is een uniek concept. Ik verkoop alleen maar losse bloementhee (denk aan rozen, kamille of vlindererwt-bloesem), het liefst biologisch. Maar ik richt mij ook op theebloemen. Een theebloem is een bolletje gedroogde theebladeren met daarin een of meerdere bloemen. Als deze bolletjes in aanraking komen met het water, vouwen ze zich blad voor blad open. Een wonder om naar te kijken. De mooiste thee die je ooit hebt gezien, een echte belevenis.

Het bestverkochte artikel is een brievenbuspakketje. In het opmerkingenveld kun je een boodschap achterlaten voor de ontvanger en deze wordt op de kaart geschreven. Persoonlijker kan niet! Tijdens Moederdag waren ze niet aan te slepen dankzij Nu.nl en ook tijdens corona vinden mensen het fijn om elkaar op deze manier te laten weten dat ze om elkaar geven. Nooit gedacht dat Bloem in je thee zo’n belangrijke functie zou gaan hebben. Dromen kunnen werkelijkheid worden, zo zie je maar!

© HEY YOU giftbox