The Naturalist: 100% natuurlijke deodorant

The Naturalist, opgericht door Amir, introduceert 100% natuurlijk deodorant. Wij hebben een ontzettend leuke samenwerking tot stand gebracht en laten jou graag kennis maken met dit toffe nieuwe (!) Nederlandse merk. De natuurlijke deodorant van The Naturalist ter waarde van €14,95 is nu het welkomstcadeau voor iedere nieuwe HEY YOU member!

Wil jij meer weten over Amir, het ontstaan van The Naturalist en wat wij van de deodorant kunnen verwachten? Lees dan snel verder!

Wie ben jij? Wat deed je voor je ging ondernemen?

Ik ben Amir, 29 jaar oud en naast The Naturalist werk ik in de verzekeringsbranche. Mijn werk focust zich rondom data en ontwikkeling van digitale tools voor de verzekeraars en haar klanten. Hoewel dit een vakgebied is dat zich enorm ontwikkelt en daardoor erg interessant is, ging mijn interesse altijd uit naar kleinschalige projecten, eigen ideeën uitwerken en zelf kleine onderneminkjes opzetten. Zo heb ik voorheen een grafisch ontwerpbureau gehad.

Hoe ben je op het idee gekomen voor The Naturalist?

Het idee van een écht natuurlijk verzorgingsmerk zwierf een lange tijd door mijn hoofd. Het concept bestaat al langer. Het viel mij echter op dat de meeste merken toch aparte ingrediënten in hun producten stoppen, zoals micro-zilver. Met all-natural bedoel ik echt, volledig natural. Omdat ik niet tevreden was met het aanbod ben ik zelf gestart met The Naturalist. De naam is een (eigen) verwijzing naar de koper van dit merk. Een Natural persoon.

Wat maakt je onderneming/product uniek?

Voor mij is de toewijding aan het behouden van enkel natuurlijke ingrediënten en dat het milieu ook een rol speelt bij The Naturalist. Vanuit kostenoverwegingen kiezen bedrijven vaak voor goedkopere en meer vervuilende opties. Bij elk nieuw product blijft onze toewijding voor deze twee aspecten een prioriteit.

Welk probleem los je op met jouw product?

In een wereld van snel, goedkoop en veel produceren komt veel vervuiling bij kijken. Zowel voor je lichaam als het milieu. The Naturalist is voor consumenten die bewust zijn van hun koopgedrag en de impact die het heeft op het milieu. Een persoonlijk stoornis van mij was de ellenlange lijst met rare codes die ingrediënten moesten voorstellen. Ik houd van duidelijkheid. Daarom wil ik ook alleen lees- en begrijpbare ingrediënten in mijn producten.

Kunnen je wat meer vertellen over het productieproces?

Onze deo’s worden op kleine schaal geproduceerd. De producent koopt geen essentiële oliën in maar vervaardigt die zelf. Net als The Naturalist is de uitgangspunt zero-waste bij de producent. Vanaf het inkoopmoment van de ingrediënten tot aan ontvangst bij ons, wordt rekening gehouden met carbon neutral verzenden. Dit trekken wij door tot aan de klant.

Waar ben je het meest trots op als het gaat om The Naturalist?

Tijdens het ontwikkelen van de huisstijl, sourcen van ingrediënten en verpakking en tijdens het bouwen van de website, had ik het gehele concept duidelijk voor ogen. Daar wilde ik niet van afwijken. Ik kan met trots zeggen dat The Naturalist in mijn verbeelding tot werkelijkheid is gekomen.

Ben je enthousiast over dit toffe merk en ben je nog geen HEY YOU member? Schrijf je dan nu in en ontvang een heerlijke en natuurlijke deodorant cadeau!

Reacties
Lisa Maree

Reactie achterlaten

© HEY YOU giftbox