Wat is de ultieme manier om jezelf te verwennen?

Als je net zo goed voor jezelf zou zorgen als dat je voor anderen doet, hoe zou je leven er dan uitzien? Voor veel vrouwen is deze vraag een eyeopener omdat ze vaak een stuk beter voor anderen zorgen dan voor zichzelf. Zonde, want jezelf verwennen is een must. Juist in deze tijd, waar zowel op je werk als in het sociale leven veel van je wordt verwacht, is het belangrijk om jezelf af en toe in het zonnetje zetten. Hoe je dat het beste doet, lees je in deze blog!

1. Jezelf verwennen? Dat is voor iedereen anders

Waar de een geniet van urenlang in bad liggen, ontspant de ander meer van een wandeling of een serie kijken op de bank. Bedenk dus goed hoe jij jezelf het liefst verwent en maak er eventueel een lijstje van. Zo kun je op de momenten dat je het nodig hebt even spieken en meteen in de relax-modus stappen.

2. Persoonlijke verzorging is altijd een goed idee

(Bijna) alle vrouwen vinden het fijn om zichzelf af en toe extra te verzorgen. En daar heb je helemaal niet veel voor nodig! Denk bijvoorbeeld aan een fijn haar- of gezichtsmasker, jezelf lekker scrubben en insmeren met bodylotion of een voetenbad. Natuurlijk is het lakken van je nagels ook altijd een goed idee. Voor een klein prijsje kun je heerlijke, duurzame verzorgingsproducten kopen en jezelf eens goed verwennen. In onze ‘feel good’ decemberbox vind je allerlei producten van lokale ondernemers om jezelf mee in de watten te leggen.

3. Jezelf verwennen met een cadeautje

Natuurlijk kun je jezelf perfect verwennen met een kleinigheidje. Want eerlijk is eerlijk, wat is er leuker dan een verrassing kopen voor jezelf? Met de giftboxes van HEY YOU kun je jezelf eenmalig of iedere maand verrassen met een aantal cadeautjes van lokale ondernemers. Je bestelt online een box of sluit een membership af en het enige wat je dan nog hoeft te doen is thuis (on)geduldig wachten op jouw giftbox. Vind je het lastig om compleet verrast te worden? Bekijk dan met welke ondernemers wij samenwerkingen hebben. Zo weet je ongeveer met welke producten je jezelf per box kunt verwennen.

4. Geef je zelfvertrouwen een boost

We hebben vaak de neiging om onszelf te verwennen door met een zak chips op de bank te ploffen. Natuurlijk is dat soms heerlijk, maar op de lange termijn verwen je jezelf niet echt op die manier. Kies er daarom ook eens voor om jezelf te verwennen door je zelfvertrouwen een boost te geven. Hoe je dat doet? Ga lekker sporten, hardlopen of maak een mooie wandeling. Bewegen is gezond en je gaat je direct fitter voelen. Goed voor je zelfvertrouwen dus! Ook een goede aanrader: geef jezelf wat vaker een complimentje. We zijn vaak (te) streng voor onszelf, terwijl dat helemaal niet nodig is. Zeg dus ook eens wat vaker tegen jezelf: HEY YOU, you’re amazing!

5. Neem vooral genoeg tijd om jezelf te verwennen

In de alledaagse drukte vergeten we vaak om tijd te nemen voor onszelf. We hoppen van werk naar huis en van onze vrienden naar familie. Maar wanneer neem jij écht tijd voor jezelf?

Reacties
Share
Lisa Maree

Reactie achterlaten

© HEY YOU giftbox