Wat kun je verwachten van de HEY YOU giftbox?

Het leuke aan de HEY YOU giftbox is natuurlijk dat je jezelf verrast met mooie producten. Wat er exact in de giftbox zit, weet je dan ook pas als je ‘m in huis hebt. Omdat we begrijpen dat je wel een beetje wilt weten waar je aan toe bent, vertellen we in deze blog wat je van de giftbox kunt verwachten, wat de (toegevoegde) waarde van de box is en voor wie de box is bedoeld.

Welke producten zitten er in de giftbox?

Om de maand, op de eerste dag van die maand, lanceren wij een nieuwe giftbox. De giftbox is een ideaal cadeautje voor jezelf (of een ander), samengesteld door HEY YOU. In de box vind je producten van lokale ondernemers die eerlijk en duurzaam zijn geproduceerd in Nederland. Welke producten dit precies zijn, blijft – zoals bij een echt cadeautje – deels een verrassing. De producten die je terug zult vinden in de giftbox staan op onze website, maar welke kleur, geur of smaak houden we nog een verrassing!

Benieuwd naar de ondernemers waarmee wij samenwerken? Neem dan eens een kijkje op de pagina samenwerkingen. Nog steeds geen duidelijk beeld van wat je kunt verwachten? Binnenkort zijn de producten van onze eerste box online te zien!

 

Waarom kiezen voor een HEY YOU giftbox?

Vergeet ook jij wel eens om lief te zijn voor jezelf en jezelf in de watten te leggen? Dan is de HEY YOU giftbox wat voor jou! Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen zichzelf af en toe in het zonnetje zet, hebben wij een membership ontwikkeld om dit te vergemakkelijken. Als je een membership afsluit bij HEY YOU, krijg je namelijk iedere maand (of om de maand) een giftbox vol mooie cadeautjes thuisgestuurd. En dat zorgt voor een echt geluksmomentje!

HEY YOU onderscheidt zich van andere giftboxes door het type producten waarmee wij de giftboxes vullen. Ons doel is namelijk niet om zoveel mogelijk producten aan te bieden voor een zo laag mogelijke prijs, maar om jullie kennis te laten maken met lokale ondernemers en producten van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Dus mocht je jezelf (of een ander) willen verrassen met mooie producten die het verhaal vertellen van lokale ondernemers, dan is HEY YOU wat voor jou! Lees meer over waar we voor staan op de pagina over ons verhaal.

Uiteraard zorgen wij er altijd voor dat de waarde van de box hoger is dan de totale verkoopprijs van de producten. Zo is de box financieel ook voordelig!

 

Wie worden er blij van de HEY YOU giftbox?

In de HEY YOU giftbox zitten producten waar over het algemeen vooral (jonge) vrouwen gelukkig van worden. Het zijn dan ook vooral vrouwen tussen de 20 en 40 jaar die onze giftboxes kopen. Maar natuurlijk kunnen ook mannen en jongere meiden of vrouwen boven de 40 onze giftbox bestellen of member worden. Dat vinden we alleen maar leuk!

Heb je nog vragen over de giftbox, onze samenwerkingen of iets anders? Stuur dan een mail naar info@heyyougiftbox.nl. Daar staan we voor je klaar!

Reacties
Share
Lisa Maree

Reactie achterlaten

© HEY YOU giftbox